Η απάντηση της Σταμάτη: «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, με συνοδεύει μόνο η τρέλα μου»

Newsroom
Η απάντηση της Σταμάτη: «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, με συνοδεύει μόνο η τρέλα μου»
Απάντησε η Σάσα Σταμάτη για τον σάλο με την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλικου. «Τα κόμματα να έχουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα».

Η Σάσα Σταμάτη απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram στον σάλο που δημιουργήθηκε, όταν εκείνη και οι άνδρες που την συνόδευαν διέκοψαν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, δεν κυκλοφορεί με μπράβους αλλά το μόνο που την συνοδεύει είναι η τρέλα της. «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιος φορές κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες», τονίζει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως επειδή είδε ανακοινώσεις από κόμματα εύχεται να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που ήταν πιο χρήσιμο για την κοινωνία.

Υποστηρίζει πως «μου αρέσει η κανονική και όχι η επιλεκτική και κατευθυνόμενη σάτιρα» που «εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές».

«Θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο παραπάνω... μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Η απάντησή της

Ανάρτηση Σάσα Σταμάτη

Ανάρτηση Σάσα Σταμάτη