Συζήτηση Μόσιαλου με οδηγό ταξί: «Δεν κάνει το εμβόλιο επειδή τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι»

Newsroom
Συζήτηση Μόσιαλου με οδηγό ταξί: «Δεν κάνει το εμβόλιο επειδή τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι»
Η συζήτηση του Ηλία Μόσιαλου με ανεμβολίαστο ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας. Ο καθηγητής εκτιμά πως τελικά τον έπεισε να εμβολιαστεί.

Ο Ηλίας Μόσιαλος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως είχε μια συζήτηση με έναν οδηγό ταξί για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Όπως γράφει, η κίνηση στον δρόμο ήταν αρκετή και έτσι είχαν τον χρόνο να συζητήσουν.

Μάλιστα ο καθηγητής καταλήγει πως νομίζει ότι τον έπεισε να κάνει το εμβόλιο.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται. Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες. Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».