Χαμός στον ΣΚΑΪ: Αποχώρησε ο Γερακαράκος για τον όρο «μπάτσους» του Μπάμπη Παπαδημητρίου (vid)

Newsroom
Χαμός στον ΣΚΑΪ: Αποχώρησε ο Γερακαράκος για τον όρο «μπάτσους» του Μπάμπη Παπαδημητρίου (vid)
Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ. Καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος αποχώρησε, καταγγέλλοντας τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, για ύβρεις προς τους αστυνομικούς με τον όρο «μπάτσους» και διαμαρτυρόμενος προς τους δημοσιογράφους που δεν τον επέπληξαν.

«Απόρησα χθες για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος κ. Παπαδημητρίου όταν εξύβρισε με τον όρο «μπάτσους» χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς. Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή του;» είπε ο κ. Γερακαράκος με τον Δημήτρη Οικονόμου να παραδέχεται πως αυτό ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής ωστόσο δεν είχε κυριολεκτική έννοια σημειώνοντας ότι ειπώθηκε από τον βουλευτή για να δείξει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον όρο αυτό.

Ο κ. Γερακαράκος αποχώρησε τελικά από το πάνελ την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού στους ένστολους. «Εδώ που καθόταν ο υβριστής δεν μπορεί να κάθεται ο πρόεδρος των αστυνομικών όλης της χώρας» είπε και αποχώρησε.

Στη συνέχεια οι παρουσιαστές Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρης Οικονόμου έκαναν λόγο για «προσχεδιασμένο σόου» και «συνδικαλιστικά τερτίπια».

Δείτε το βίντεο