Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πρόθεση να μηνύσω την Google επειδή γράφει πως είμαι μεγαλύτερη» (vid)

Newsroom
Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πρόθεση να μηνύσω την Google επειδή γράφει πως είμαι μεγαλύτερη» (vid)
Χείμαρρος η Μαρία Ιωαννίδου, εξέφρασε την πρόθεσή της να μηνύσει την Google, ενώ αναφέρθηκε και πάλι στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του MEGA, κατά την διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας για την παράσταση «Ολεάννα» στο θέατρο «Αργώ». Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ευτυχισμένη, όλα τα έχουμε ιούς έχουμε, διαμαρτυρίες, #metoo, τα πάντα! Δεν είμαι καλά αυτή την περίοδο, έχω χάσει το χαμόγελό μου, έχω χάσει το κέφι μου, την αισιοδοξία μου. Έχω χάσει δουλειές. Πολύ καταραμένο όλο αυτό που μας έχει συμβεί. Είμαστε κακά παιδιά και μας τιμωρεί ο Θεός».

Όσο για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Τι έχω πει ρε παιδιά; Θα σας μαλώσω, είστε και νέα... Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις; Είμαι με τα κορίτσια! Έγινε όλο αυτό που έγινε, αλλά που θα πάει; Τι σήριαλ είναι αυτό; Δηλαδή να αφαιρέσουμε από τον Φιλιππίδη τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού της γενιάς του; Να τον πατήσουμε; να τον σκίσουμε; Στην πυρά, στην πυρά; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε. Λυπάμαι πάρα πολύ και τη γυναίκα αλλά κυρίως το παιδί του.

Και δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να έχω λόγο; Με ανθρώπους που γνωρίζω. Εγώ θέλω να ακούσω και τις απόψεις των ανθρώπων αυτών. Τις ακούσαμε; Είναι φοβερό, τραγικό και αισχρό όλο αυτό που έγινε. Από εκεί και έπειτα έγινε έτσι ακριβώς; Καθήστε να δούμε...».

Για το αν έχει κάνει μήνυση στη Google επειδή έχει γράψει λάθος την ηλικία της απάντησε: «Ναι είχα τέτοια πρόθεση, αλλά με πρόλαβε ο ιός. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει η Google, να το ξέρετε. Και ήθελα να το αφαιρέσω. Τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη με γράφει. Ο σύντροφός μου θέλω να με παντρευτεί και δεν με παντρεύεται επειδή η Google γράφει ότι είμαι μεγάλη».

Δείτε το βίντεο