Έξι ώρες κάθε μέρα: Έτσι μεταμορφώθηκε ο Jared Leto σε Paolo Gucci

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Έξι ώρες κάθε μέρα: Έτσι μεταμορφώθηκε ο Jared Leto σε Paolo Gucci
O 49χρονος ηθοποιός χρειάστηκε να αλλάξει ολοκληρωτικά εμφάνιση, καθώς επίσης να μάθει να περπατάει, αλλά και να μιλάει διαφορετικά στο House of Gucci.

To House of Gucci παίζεται αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους, έχοντας λάβει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές κριτικές. Σίγουρα, αυτό που ξεχωρίζει στην ταινία είναι τα κουστούμια (προφανώς), αλλά και οι ερμηνείες κάποιων ηθοποιών, ανάμεσά τους κι αυτή του Jared Leto.

Για την ακρίβεια, ολόκληρη η παρουσία του 49χρονου ηθοποιού είναι από αυτές που λες «δεν μπορεί να είναι αυτός;», κι όμως είναι. Βλέπεις, ο Leto για να υποδυθεί τον Paolo Gucci, τον γνωστό πρώην αντιπρόεδρο του σπουδαίου οίκου μόδας, στην ταινία του Ridley Scott, χρειάστηκε να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά.

«Χρειάζονταν περίπου έξι ώρες κάθε πρωί για να μπορέσω να γίνω Paolo και άλλη μια ώρα το βράδυ, για να ξαναγίνω Jared. Όμως, άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Το φυσικό μέρος ενός ρόλου είναι πολύ σημαντικό, αλλά θα έλεγα ότι η καρδιά παίζει ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι στην υποκριτική», είπε πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Λονδίνο με αφορμή την πρεμιέρα του House of Gucci.

«Χρειάστηκε να μάθω να περπατάω, να μιλάω, να χορεύω και να τραγουδάω διαφορετικά. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Paolo Gucci και νιώθω ευγνωμοσύνη, που είχα την ευκαιρία να φορέσω τα ρούχα της Gucci», συμπλήρωσε ο Leto.

H αλήθεια είναι πως όποιος παρακολούθησε το House of Gucci και δεν είχε προλάβει να ρίξει μια ματιά στο cast των ηθοποιών, δεν κατάλαβε καν πως στην ταινία βρισκόταν και ο Jared Leto. Για να μεταμορφωθεί, πρόσθεσε ψεύτικα κιλά, προσθετικά στο πρόσωπο, αλλά και ένα εντελώς διαφορετικό μαλλί με φαλάκρα στη μέση.

Σίγουρα, από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταμορφώσεις του Hollywood.