Αμερικανός στρατιώτης άοπλος και με σπασμένη κλείδα σκότωσε τέσσερις εχθρούς σε μάχη (vid)

Newsroom
Αμερικανός στρατιώτης άοπλος και με σπασμένη κλείδα σκότωσε τέσσερις εχθρούς σε μάχη (vid)
Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός λοχία για τα κατορθώματα ενός συντρόφου του στον πόλεμο.

Ένας Αμερικανός λοχίας, ο Σκοτ Νιλ περιέγραψε πως ένας σύντροφός του στον πόλεμο κατάφερε με σπασμένη κλείδα να σκοτώσει τέσσερις εχθρούς σε μια μάχη σώμα με σώμα.

Ο Νιλ είναι πλέον συνταξιούχος, ο οποίος υπήρξε για 26 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ. Ήταν από τους πρώτους ειδικούς χειριστές που πήγαν στο Αφγανιστάν αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση της Αλ Κάιντα.

Στη συνέχεια ο Νιλ και η ομάδα του προετοιμάστηκαν για τις επιχειρήσεις στο Ιράκ και κατόπιν βρέθηκαν στην Αφρική για να πολεμήσουν την Αλ Κάιντα και άλλες τρομοκρατικές ομάδες που δρούσαν εκεί.

Σε μια συνέντευξή του στο YouTube περιέγραψε πως ένας σύντροφός του με το όνομα Τόνι, κατάφερε να σκοτώσει τέσσερις εχθρούς του ταυτόχρονα με τα χέρια, παρότι είχε σπάσει την κλείδα του. «Είχα έναν φίλο τον Τόνι, που τα δάχτυλά του ήταν στο μέγεθος μπουκαλιού νερού. Κατέληξε με τα χέρια του να σκοτώσει τέσσερις άντρες παρόλο που είχε σπασμένη κλείδα», αποκάλυψε ο βετεράνος λοχίας.