Νέα σύλληψη μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Νέα σύλληψη μετά την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη
Έφοδο σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Άρη στην περιοχή του Ευόσμου και της Σταυρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή (26/11) η ΕΛ.ΑΣ, ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Σε νέα σύλληψη ενός 43χρονου, υπεύθυνου συνδέσμου φιλάθλων, προχώρησαν οι αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο έρευνας της αστυνομίας ενόψει και του σημερινού αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν προηγουμένως έρευνες, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε δύο συνδέσμους φιλάθλων στην περιοχή του Ευόσμου και σε έναν στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Στους χώρους των συνδέσμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μολότοφ, μπιτόνια με βενζίνη και γυάλινες φιάλες, μαχαίρια, τσεκούρι, σφυρί και φτυάρι.

Συνελήφθη ακόμη και 37χρονος Έλληνας, υπεύθυνος ενός εκ των χώρων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.