Η Fanatec παρουσίασε την επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo 7 με τιμή στα 700 ευρώ! (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Η Fanatec παρουσίασε την επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo 7 με τιμή στα 700 ευρώ! (vid)
To απόλυτο περιφερειακό για τους φίλους της εικονικής οδήγησης στο PlayStation.

Η Fanatec είναι από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής περιφερειακών για videogames και παρουσίασε πριν από μερικές ώρες το νέο της επίσημο τιμόνι για το Gran Turismo 7.

Η ονομασία του είναι Gran Turismo DD Pro και κοστίζει 700 ευρώ. Φέρει έναν ειδικό μηχανισμό νέας γενιάς για τα της ανάδρασης, καθώς και αντίσταση στο τιμόνι που μπορεί να ενισχυθεί με το 8Nm boost kit που πωλείται ξεχωριστά στα 150 ευρώ.

Στο σχεδιασμό του περιφερειακού συμμετείχε και η Polyphony Digital και οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο πακέτο αγοράς την τιμονιέρα και τα πετάλια. Στο τιμόνι υπάρχει μια οθόνη LCD και μια λωρίδα LED για τις σχετικές ενημερώσεις, ενώ όσοι θέλουν και ένα έξτρα λεβιέ για το φρένο, θα χρειαστεί να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Οι προ-παραγγελίες για το νέο προϊόν ξεκινούν σήμερα από το επίσημο site της εταιρείας και οι παραδόσεις θα γίνουν τον Μάρτιο του 2022. Όσοι επιθυμούν να την παραλάβουν νωρίτερα (πριν τα Χριστούγεννα) θα πρέπει να πληρώσουν 850 ευρώ. Τέλος, θα κυκλοφορήσει και ένα πιο πλούσιο πακέτο με την τιμονιέρα, τα πετάλια, το boost kit και το λεβιέ του φρένου στα 970 ευρώ.