Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή» (vid)

Newsroom
Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή» (vid)
Δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση από τον Σταμάτη Γονίδη για Άρη Σερβετάλη και εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Ο Σταμάτης Γονίδης κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τάχθηκε με το μέρος του Σερβετάλη λέγοντας: «Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».

Σχετικά με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο Σταμάτης Γονίδης δηλώνει τα εξής: «Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».