Αρναούτογλου: «Πανευρωπαϊκό καιρικό καρουζέλ φέρνει τα πάνω κάτω» απότομη επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης (vid)

Newsroom
Αρναούτογλου: «Πανευρωπαϊκό καιρικό καρουζέλ φέρνει τα πάνω κάτω» απότομη επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης (vid)
«Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα υπάρξουν χειμωνιάτικες...πινελιές κατά τόπους και στην Ελλάδα», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης (25/11), σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού, Σάκη Αρναούτογλου.

Μάλιστα κάνει λόγο για «καιρικό καρουζέλ» σε ανάρτησή του και μάλιστα όπως αναφέρει: «Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα υπάρξουν χειμωνιάτικες…πινελιές κατά τόπους και στην Ελλάδα!».

Η ανάρτησή του

«Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της!!

Αντίθετα στη χώρα μας από το ξημέρωμα της ερχόμενης Παρασκευής και μετά, πολυήμερη θα ειναι η παρουσία πολύ ισχυρών κατά διαστήματα νοτιάδων με βροχές κατα περιόδους στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα εντονότερα καθώς και τα πιο συνεχή φαινόμενα να οδεύουν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα όπου δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα, ενώ θα ευνοηθεί και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης σε συγκεκριμένες περιοχές...

Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα υπάρξουν χειμωνιάτικες...πινελιές κατά τόπους και στην Ελλάδα!!!».