Η ενόχληση της Τσιμτσιλή για την δήλωση Δεβετζή: «Το twitter είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν» (vid)

Newsroom
Η ενόχληση της Τσιμτσιλή για την δήλωση Δεβετζή: «Το twitter είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν» (vid)
Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή.

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα όσα είπε η Πηγή Δεβετζή στην κάμερα του «Happy Day» αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «J2US».

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα σχόλια στο twitter που γράφονται για εκείνη, λέγοντας: «Μία φορά μπήκα στη διαδικασία. Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι! Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή».

Μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή για το twitter και όσους κάνουν σχόλια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την ενόχλησή της.

«Έκανε μία τσουβαλοποίηση και μία γενίκευση ότι στο twitter είναι όλοι αργόσχολοι. Και να το συνδέσω εγώ με το #metoo και θα πω “Πηγή μου, επειδή ξέρω ότι έχεις τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες, αν δεν υπήρχε το twitter των αργόσχολων, όπως εσύ αναφέρεις για μένα λανθασμένα, δεν θα είχε γιγαντωθεί το #metoo. Για παράδειγμα τα social media, στην περίπτωση του #metoo έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο δίνοντας δυναμική κι αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως ή και με άλλα κινήματα», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.