Χαμός στο J2US με Φασουλή και Ψυχαράκη: «Για σε παρακαλώ πολύ! Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε;» (vid)

Newsroom
Χαμός στο J2US με Φασουλή και Ψυχαράκη: «Για σε παρακαλώ πολύ! Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε;» (vid)
«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν χτες (20/11) στο J2US.

Μια ένταση δημιουργήθηκε στο χθεσινό (20/11) επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Σταμάτη Φασουλή.

Συγκεκριμένα η εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη και της περσινής νικήτριας του Big Brother δεν ήταν και η καλύτερή τους.

Όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσουν την εμφάνισή τους οι τέσσερις κριτές η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στη σχέση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον τραγουδιστή δηλώνοντας πως φαίνεται ότι έχουν ψυχρανθεί μεταξύ τους και αυτό βγαίνει και στην ερμηνεία τους.

Τότε εκείνη απάντησε και ο Σταμάτης Φασουλής αντέδρασε.

«Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου. Δεν μου αρέσουν τα στημένα κυρία Μπακοδήμου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αρχικά.

«Πες μας και που θα εστιάσουμε! Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα», απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μην απαντάς, παιδί μου! Δεν μιλάνε σε σένανε! Δεν μιλάνε σε σένανε πρώτα πρώτα! Μην απαντάς, δεν μιλάνε σε σένανε! Δεν μιλάνε σε σένανε» τόνισε εξοργισμένος ο ηθοποιός και κριτής του J2US όσο η διαγωνιζόμενη δεν άφηνε την Μαρία Μπακοδήμου να εκφράσει την κριτική της.

Όταν ήρθε η ώρα ο Σταμάτης Φασουλής να κάνει την δική του κριτική της είπε: «Ήσουν μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα μούτρα. Δεν το καταλαβαίνω… Φαίνεται ότι έχεις μούτρα. Ψέματα σου λέω; Το είδαμε όλοι! Δεν σου μιλάω για το σκηνικό, δεν σου μιλάω για τον Χάρη. Σε παρακαλώ πολύ».