Πανταζής: «Πρώην φυλακισμένος άφησε το όπλο στο τραπέζι και μου είπε "σε θέλω μετά", κρύφτηκα στο υπόγειο» (vid)

Newsroom
Πανταζής: «Πρώην φυλακισμένος άφησε το όπλο στο τραπέζι και μου είπε "σε θέλω μετά", κρύφτηκα στο υπόγειο» (vid)
Ο άνδρας είχε μόλις αποφυλακιστεί μετά από 20 χρόνια, επειδή είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την πεθερά του.

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» και μεταξύ άλλων μίλησε για το περιστατικό, που τον είχε τρομάξει τόσο πολύ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ένας πελάτης ο οποίος μόλις είχε αποφυλακιστεί, μπήκε στο μαγαζί και έβγαλε όπλο το οποίο άφησε πάνω στο τραπέζι. Μάλιστα είπε στον τραγουδιστή «έλα να σου πω μετά» κάτι που τον τρόμαξε και κλείστηκε στο υπόγειο.

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει "Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω". Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή, μετά από 20 χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της… Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιω. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα», συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει μιλήσει και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε αναφέρει τόσες λεπτομέρειες.