Πανταζής: «Ένας κύριος ήρθε να με σκοτώσει επειδή ξελόγιασα την κοπέλα του» (vid)

Newsroom
Πανταζής: «Ένας κύριος ήρθε να με σκοτώσει επειδή ξελόγιασα την κοπέλα του» (vid)
Σημαντικός σταθμός στη ζωή και την καριέρα του Λευτέρη Πανταζή είναι το γυναικείο φύλο.

O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» και έκανε αποκαλύψεις για την ζωή του, που δεν τις γνωρίζει πολύς κόσμος.

«Ο Νίκος Καρβέλας μού έγραψε το κομμάτι "το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου" την περίοδο που ήταν χωρισμένος με την Άννα Βίσση», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής για το σουξέ και εξιστορεί τα γυρίσματα από το βίντεο κλιπ και το ψέμα που είπε στην Κόνι.

«Είχα πει ένα μικρό ψέμα στην κόρη μου, ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε για εκείνη. Η Βίκυ Καγιά ήρθε στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι με τη μαμά της. Ήταν 15 χρονών. Της είχα πει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Την ερωτευτήκαμε όλοι».

«Ήθελε να με σκοτώσει επειδή ξελόγιασα την κοπέλα του»

«Με ρώτησαν αν έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Είμαι πολλά χρόνια τραγουδιστής, δεν τις έχω μετρήσει. Δούλευα στο Αιγάλεω και μια κοπέλα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος για να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα».

Η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

«Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν σε σχέση 3μιση χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο. Την αγαπώ, την σέβομαι, την λάτρεψα», ανέφερε.

«Όταν ήρθα από τη Ρωσία μικρός, δούλεψα υδραυλικός, επιπλοποιός, πούλαγα πάγο, ήμουν σουβλατζής, είχα ένα κασελάκι και έβαφα παπούτσια. Δέχτηκα bulling. Ήμουν το "Ρωσάκι που τραγουδάει", ο "ρωσοπόντιος". Το ξεπέρασα», είπε.

Για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του δήλωσε:

«Η αγάπη μου για τα ρούχα ξεκίνησε την περίοδο που ήμουν με μια κοπέλα που η αδερφή της έμενε στη Βερόνα. Εκεί γνώρισα έναν διευθυντή από κατάστημα ρούχων που με κόλλησε με επώνυμες μάρκες. Όταν ήρθα στην Ελλάδα κι άρχισα να ντύνομαι με τα φανταχτερά ρούχα, οι καλλιτέχνες με φωτογράφιζαν για να τους ράβουν κοστούμια όπως αυτά του Πανταζή».

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε πως δεν του αρέσουν οι καταχρήσεις: «Έχω πει ότι δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν χαρτοπαίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Τα έχω δοκιμάσει λίγο όλα αλλά από όλα αυτά περισσότερο μου αρέσουν οι γυναίκες και το τραγούδι. Ας πεθάνω από αυτά».

Για τη μητέρα της κόρης του σημειώνει: «Με την Ζώζα Μεταξά γνωριστήκαμε στο νούμερο ένα club της Ελλάδας. Δεν βρεθήκαμε, έγινε αυτό που έγινε, χαθήκαμε και μετά από ενάμιση μήνα μου είπε ότι περιμένει παιδί. Της είπα ότι αν το κρατήσει, θα το αναγνωρίσω. Και έτσι γεννήθηκε η κόρη μας, το Κωνσταντινάκι μας».