Ζήτησε συγγνώμη η Τούνη για τη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο: «Λάθος μου...» (vid)

Newsroom
Ζήτησε συγγνώμη η Τούνη για τη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο: «Λάθος μου...» (vid)
Η Ιωάννα Τούνη ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε το λάθος της.

Έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε για μια ακόμα φορά η Ιωάννα Τούνη μετά την ανάρτησή της, για τα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η γνωστή influencer εξαπέλυσε τα «βέλη» της προς το προσωπικό του αερολιμένα, επειδή η χειραποσκευή της της ήταν «2 κιλά έξτρα» με αποτέλεσμα να τη χρεώσουν με 40 ευρώ παραπάνω.

Βλέποντας την κατακραυγή του κόσμου για την συμπεριφορά της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη στο αεροδρόμιο. Αρχικά ανέφερε: «Είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και νιώθω πολύ άσχημα με αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε παραπάνω.

Για αρχή θέλω να πω μία μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει μέσα από τα story μου ότι επιτέθηκα και φέρθηκα άσχημα στους ανθρώπους του αεροδρομίου ή ότι τους πέταξα τα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι όλο αυτό δεν είμαι εγώ. Αν καταλάβατε κάτι τέτοιο, πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα να προάγω κάτι τέτοιο. Ήθελα κάτι να επικοινωνήσω και έκανα με τον χειρότερο τρόπο, επειδή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το στόρι μου δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα», τόνισε.

Τέλος, περιέγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι πραγματικά συνέβη με την αεροπορική εταιρεία και την έφερε στα «όριά» της και ζήτησε συγγνώμη από εκείνους που παρεξήγησαν τα λόγια της. «Όντως μου ζητήθηκαν έξτρα 40 ευρώ και πλήρωσα. Είχα 50 ευρώ και τους είπα ότι δε θέλω ρέστα, γιατί δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά η κίνησή τους. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω κάθε τρεις ημέρες Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Ζήτησα να συμπτίξω τις δύο βαλίτσες μου για να ισορροπήσουν τα κιλά, όμως αρνήθηκαν και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω. Γι' αυτό ένιωσα νευριασμένη και φέρθηκα με χαζό τρόπο γράφοντας αυτό το story. Σίγουρα, δεν φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, νευρίασα μόνη μου. Το επικοινώνησα λάθος σε εσάς, λάθος μου και συγγνώμη».