Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει νέο ξεκίνημα με διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή

Newsroom
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει νέο ξεκίνημα με διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή
Έρχεται το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα, κάνοντας podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε, αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν.

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σ’ αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast. «Άλλωστε ζωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ» λέει η Ιωάννα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποδεχόμενος την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr είπε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πρώτος καλεσμένος στο podcast θα είναι ο ψυχίατρος της Ιωάννας, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους, μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός, χωρίστηκε σε πριν και μετά, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.