Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας (σκληρές εικόνες)

Newsroom
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας (σκληρές εικόνες)
Το φονικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181. Διέφυγαν οι δράστες, βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. (Πολύ σκληρές εικόνες).

Την Τρίτη (16/11) σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό στη Νίκαια, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181. Θύμα ήταν ο 35χρονος Αλβανός ιδιοκτήτης του βενζινάδικου.

Το σοκαριστικό βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το nantiareport.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μαύρο BMW με τα φιμε τζάμια, εισέρχεται στο πρατήριο καυσίμων, ενώ στην πόρτα στέκεται το θύμα.

Ο οδηγός ακινητοποιεί το όχημα μπροστά στους άνδρες που συζητάνε, με τον 35χρονο να αντιλαμβάνεται την κίνηση του αυτοκινήτου πίσω και γυρίζει για να δει, χωρίς να ανησυχεί και επιστρέφει στη συζήτηση, όταν το πίσω παράθυρο κατεβαίνει, ο δράστης αρχίζει να πυροβολεί.

Έντρομοι οι υπόλοιποι τρέχουν να καλυφθούν ενώ ο 35χρονος πέφτει νεκρός.

Ο οδηγός του μαύρου BMW αναπτύσσει ταχύτητα και αποχωρεί από το πρατήριο καυσίμων, με τους υπαλλήλους να τρέχουν αιφνιδιασμένοι από την εκτέλεση του συζύγου της ιδιοκτήτριας του πρατηρίου καυσίμων.

Από τα πυρά ένας ακόμα φίλος του 35χρονου τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 35χρονος έφερε τρεις βολίδες στο στήθος και στο κεφάλι.

Το όχημα των δραστών όπως προέκυψε, είχε κλαπεί πριν από περίπου ένα μήνα από τη Γλυφάδα, ενώ εντοπίσθηκε φλεγόμενο επί της ανωνύμου οδού, – πίσω από την Στρατή Μυριβήλη – στο ύψος του Λούνα Παρκ.