Νίκαια: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό, την εντολή φέρεται να έδωσε ο ιδιοκτήτης του

Newsroom
Νίκαια: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό, την εντολή φέρεται να έδωσε ο ιδιοκτήτης του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρεται να έδωσε εντολή στο σκυλί να ορμήξει στους αστυνομικούς, με το pitbull να αρπάζει τον έναν από το πόδι και να τον τραυματίζει.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ένας αστυνομικός από το Α.Τ. Νίκαιας, καθώς φέρεται να δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας pitbull ενώ εκτελούσε υπηρεσία.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (17/11) όταν το πλήρωμα του περιπολικού κλήθηκε να παρέμβει σε καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι της οικίας, από την οποία βγήκε ένας άνδρας κρατώντας από το λουρί του έναν σκύλο ράτσας pitbull.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο άντρας έδωσε εντολή στο σκυλί να ορμήξει στους αστυνομικούς, με το pitbull να αρπάζει τον έναν από το πόδι και να τον τραυματίζει.

Ο αστυνομικός χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, να γίνουν εξετάσεις και να λάβει αντιτετανικό ορό, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και έχει οδηγηθεί στο Α.Τ. Νίκαιας.