Ο Martyn Ford είδε το βίντεο με τον «Ιρανό Hulk» που ρίχνει μπουνιές σε τοίχους και τον τρολάρει κόβοντας ένα αγγούρι (vid)

Newsroom
Ο Martyn Ford είδε το βίντεο με τον «Ιρανό Hulk» που ρίχνει μπουνιές σε τοίχους και τον τρολάρει κόβοντας ένα αγγούρι (vid)
Η κόντρα του Martyn Ford με τον Sajad Gharibi φαίνεται ότι παίρνει επικές διαστάσεις.

Καθώς πλησιάζει η 2α Απριλίου για τη μάχη της χρονιάς του Martyn Ford με τον Sajad Gharibi, η κόντρα τους στα social media κορυφώνεται. Πριν από λίγες μέρες ο Gharibi γνωστός και ως «Ιρανός Hulk» εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που προπονείται ρίχνοντας γροθιές του τσιμεντένιους τοίχους.

Ο Ford που τον ακολουθεί το προσωνύμιο «ο πιο τρομακτικός άνθρωπος στον πλανήτη» απάντησε, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που τρολάρει τον αντίπαλό του. Πως; Κόβοντας στη μέση ένα αγγούρι.

Ο Gharibi προετοιμάζεται για τον αγώνα τους και συχνά ανεβάζει βίντεο με τις προπονήσεις του. Σε αυτές σπάει τσιμεντένιους τοίχους και καρπούζια με τα χέρια του, λυγίζει μέταλλα, μετακινεί αυτοκίνητα και χτυπά λάστιχα με βαριοπούλα.

«Ναι αυτό είναι προσωπικό... Ο Ιρανός Hulk δεν σταματάει ποτέ. Τα λέμε στις 2 Απριλίου», λέει στον αντίπαλό του στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Η απάντηση του Ford δεν άργησε να έρθει. Και μάλιστα με αρκετά κοροϊδευτικό τρόπο. Ο Ford εμφανίζεται χωρίς μπλούζα κρατώντας ένα αγγούρι, το οποίο λυγίζει και κόβει στα δύο. «Σκέφτηκα... να ανεβάσω την προπόνησή μου για να δείξω στον Hulk ότι δεν παίζω...».

Η κόντρα τους όσο πλησιάζει η 2α Απριλίου κορυφώνεται και ο αγώνας τους στο «O2» στο Λονδίνο είναι ξεκάθαρο ότι θα μείνει στην ιστορία.