Η στιγμή που μοτοσυκλέτα στην Ινδία μπαίνει μέσα σε κατάστημα ρούχων, στο οποίο βρισκόταν έγκυος γυναίκα (vid) 

Newsroom
Η στιγμή που μοτοσυκλέτα στην Ινδία μπαίνει μέσα σε κατάστημα ρούχων, στο οποίο βρισκόταν έγκυος γυναίκα (vid) 
Μια μηχανή βρέθηκε μέσα σε κατάστημα ρούχα και ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν θύματα.

Μια σοκαριστική στιγμή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα ρούχων στην Ινδία. Ο οδηγός μιας μηχανής έχασε τον έλεγχο και κατέληξε μέσα στο κατάστημα, στο οποίο βρισκόταν μια έγκυος γυναίκα και άλλα τρία άτομα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τέσσερα άτομα να κάθονται μέσα στο κατάστημα και να συζητούν. Ξαφνικά μια μηχανή προσγειώνεται μέσα σε αυτό, με τον οδηγό να πηδάει από τη μηχανή και να καταλήγει πίσω από τον πάγκο.

Η μηχανή χτυπά ένα σκαμπό στο οποίο καθόταν μια έγκυος γυναίκα, η οποία για κλάσματα του δευτερολέπτου πρόλαβε και πετάχτηκε από τη θέση της, όταν άκουσε τον θόρυβο. Οι άλλοι δύο που βρίσκονταν δίπλα της πρόλαβαν και αυτοί να σηκωθούν και να αποφύγουν την ανεξέλεγκτη μοτοσυκλέτα, ενώ μια γυναίκα που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο έτρεξε για να γλιτώσει.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, είπε ότι ο οδηγός ήταν ένας 16χρονος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ατύχημα προκλήθηκε επειδή χάλασαν τα φρένα της μηχανής. Η αστυνομία κατάσχεσε την μοτοσυκλέτα, ενώ ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανένας.