Δάσκαλος στην Λαμία πλάκωσε στο ξύλο πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο

Newsroom
Δάσκαλος στην Λαμία πλάκωσε στο ξύλο πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εκπαιδευτικός είχε συμπεριφερθεί άσχημα στον μαθητή που πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Απίστευτο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, με επίθεση και ξυλοδαρμό δάσκαλου σε πατέρα.

Το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης, σύμφωνα με το LamiaReport, άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες όταν ο συγκεκριμένος δάσκαλος συμπεριφέρθηκε άσχημα σε μαθητή, ο οποίος πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Ο πατέρας του λοιπόν πήγε σήμερα στο σχολείο για να ζητήσει τον λόγο από τον εκπαιδευτικό που είχε πάει στην πόλη από άλλη περιοχή.

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε, με τον δάσκαλο να χτυπάει τον γονιό με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το απαράδεκτο και σοβαρότατο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.

Μάλιστα το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα!