Έξαλλος οδηγός για το πρόστιμο: «Σαν ζώο μπήκα, η γυναίκα μου φταίει» (vid)

Newsroom
Έξαλλος οδηγός για το πρόστιμο: «Σαν ζώο μπήκα, η γυναίκα μου φταίει» (vid)
Οδηγός Ι.Χ με μονό αριθμό μπήκε στον δακτύλιο, έφαγε πρόστιμο και τα έβαλε τόσο με τον εαυτό του, όσο και με την σύζυγό του.

Γεμάτοι μπλόκα είναι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, με κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ να ελέγχουν αν τα αυτοκίνητα που περνάνε από εκεί έχουν δικαίωμα εισόδου στον δακτύλιο.

Η κάμερα του Star βρέθηκε σε ένα από αυτά τα σημεία, στο Καλλιμάρμαρο, όπου η αστυνομία δεν άφηνε κανένα όχημα να περάσει.

Οι δικαιολογίες που άκουγαν οι άνδρες της τροχαίας ήταν οι γνωστές: «δεν είδα», «δεν άκουσα» κτλ, όμως την παράσταση έκλεψε ένας άνδρας που μίλησε στην κάμερα της καναλιού.

Ο συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο video, τα έβαλε και με τον εαυτό του, αλλά και με την σύζυγό του, λες και αυτή οδηγούσε.

«Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Φαγώθηκε η γυναίκα να την πάρω μαζί με το αυτοκίνητο», με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει αν θα πληρώσει και εκείνη μέρος του προστίμου, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, θα το πληρώσει, από αυτά που πληρώνει κάθε μέρα».