Έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του το λογότυπο της Rolls Royce παρόλο που δεν είχε ποτέ (vid)

Newsroom
Έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του το λογότυπο της Rolls Royce παρόλο που δεν είχε ποτέ (vid)
Ένα ιδιαίτερο τατουάζ έκανε στο πρόσωπό του ένας άντρας από την Φλόριντα.

Ο Κεντ Αμεντίου έχει λατρεία στα τατουάζ αλλά και στις Rolls Royce. Έτσι αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο του αγάπες. Ο Κεντ που ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ αποφάσισε λοιπόν να κάνει τατουάζ στο πρόσωπό του το λογότυπο της Rolls Royce, παρόλο που δεν είχε ποτέ στη ζωή του.

Ο 29χρονος γοητεύτηκε με το πολυτελές αυτοκίνητο όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία. Συγκεκριμένα είχε δει τον πατέρα του όταν ήταν 7 ετών να κοιτάζει Rolls Royce στο eBay. Έτσι το μικρόβιο με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πέρασε και στον Κεντ, με αποτέλεσμα να προχωρήσει το πάθος του ένα βήμα παραπέρα κάνοντας το σχετικό τατουάζ στο μάγουλό του.

Rolls Royce

Το όνειρό του είναι κάποια στιγμή να καταφέρει να οδηγήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αν και γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντέξει το κόστος, καθώς μια Rolls Royce Ghost ξεκινάει από τις 338.000 λίρες.

«Ήμουν στη δευτέρα δημοτικού όταν είδα τον πατέρα μου να τις κοιτάζει, Από τότε πάντοτε με γοήτευε η μαρκίζα», είπε ο Κεντ, ο οποίος αποκάλυψε ότι από τον περασμένο Ιανουάριο που έκανε το τατουάζ έχει δεχθεί ανάμεικτες αντιδράσεις.

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να κρίνονται για κάτι που τους εκφράζει και δεν προσβάλλει ή επηρεάζει τους άλλους. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αρνητική με το τατουάζ, αλλά το καταλαβαίνω. Γελάω όμως με τα περισσότερα σχόλια», τόνισε ο Κεντ.