Μυθικό ξύλο σε πτήση της Delta Airlines: Επιβάτης έβαλε κάτι στην τσέπη του καθίσματος που ενοχλούσε τον μπροστινό (vid)

Newsroom
Μυθικό ξύλο σε πτήση της Delta Airlines: Επιβάτης έβαλε κάτι στην τσέπη του καθίσματος που ενοχλούσε τον μπροστινό (vid)
Επεισοδιακή εξελίχθηκε μια πτήση με προορισμό το Λος Άντζελες έπειτα από μυθικό ξύλο ανάμεσα σε επιβάτες.

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν μέσα σε ένα αεροπλάνο λίγο πριν από την απογείωσή του από την Τζόρτζια με προορισμό το Λος Άντζελες, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε συνεπιβάτη του επειδή είχε βάλει κάτι στην θήκη της πλάτης του καθίσματός που τον ενοχλούσε.

Τον καβγά ξεκίνησε ένας 30χρονος από τη Νότια Καρολίνα, που πιάστηκε στα χέρια με έναν 43χρονο Γερμανό μέσα στο αεροπλάνο. Λίγο αργότερα ο πρώτος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ατλάντα. Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στον καβγά, καθώς στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον, προτού επέμβουν οι αεροσυνοδοί και άλλοι επιβάτες για να τους χωρίσουν. Αποτέλεσμα του καβγά ήταν να καθυστερήσει η πτήση για περίπου 30 λεπτά.

«Η πτήση μου καθυστέρησε, Θεέ μου. Η ώρα είναι έξι το πρωί. Ποιος τσακώνεται στις έξι το πρωί;», είπε απογοητευμένος ένας από τους επιβάτες.

Η αστυνομία της Ατλάντα ανέφερε ότι ο 30χρονος δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος προκαλώντας ζημιές στο όχημά της κατά την διάρκεια της ανάκρισης. Οδηγήθηκε στη φυλακή για την βίαιη συμπεριφορά του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με το νόμο.