Πατέρας εκδικητής: Έσωσε την κόρη του και σκότωσε τον σύντροφό της που την είχε πουλήσει σε σωματέμπορους

Newsroom
Πατέρας εκδικητής: Έσωσε την κόρη του και σκότωσε τον σύντροφό της που την είχε πουλήσει σε σωματέμπορους
Ο John Eisenman όχι απλά έσωσε την κόρη του από κύκλωμα traffiking, αλλά εντόπισε, απήγαγε και σκότωσε τον άνθρωπο που την είχε πουλήσει.

Θυμίζει σενάριο ταινίας με τον Liam Neeson, μόνο που δεν είναι. Είναι πραγματικό περιστατικό και όντως ένας πατέρας έσωσε την κόρη του από κύκλωμα traffiking και σκότωσε τον άνθρωπο που τους είχε πουλήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει λοιπόν, ο Aaron Sorensen είχε σχέση με την κόρη του John Eisenman και φέρεται να την πούλησε σε κύκλωμα σωματέμπορων στο Σιάτλ έναντι 1.000 δολαρίων. Κάτι που έμαθε ο 60χρονος και αποφάσισε να αναλάβει δράση...

Αφού εντόπισε την κόρη του και την έσωσε, στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει τον 19χρονο για να τον τιμωρήσει.

Κάτι που δεν άργησε να γίνει, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο βρήκε την διεύθυνση που έμενε στο Airway Heights και του έστησε... καρτέρι. Όταν λοιπόν ο νεαρός εμφανίστηκε, του επιτέθηκε, τον έδεσε και τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, οδηγώντας τον σε απομακρυσμένη περιοχή στο East Everett Avenue όπου τον μαχαίρωσε και τον εγκατέλειψε.

Αυτό που πρόδωσε τον Eisenman ήταν το γεγονός οτι το αυτοκίνητο αυτό, άνηκε στην σύζυγό του. Έτσι, όταν βρέθηκε το πτώμα του νεαρού, οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι του, με τον 60χρονο να τους λέει το συγκεκριμένο όχημα έχει κλαπεί από το 2020.

Ωστόσο η σύζυγός του, Brenda Kross αποκάλυψε οτι μαζί με τον σύζυγό της, είχαν πάει για να σώσουν την κόρη τους από σωματέμπορους, κάτι που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.