Έδωσε στον γιο του το όνομα ABCDEF GHIJK επειδή ήθελε να γίνει συγγραφέας (vid)

Newsroom
Έδωσε στον γιο του το όνομα ABCDEF GHIJK επειδή ήθελε να γίνει συγγραφέας (vid)
Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο όνομα έδωσε στον γιο του ένας πατέρας στην Ινδονησία.

Το πάθος του πατέρα του που ήθελε να γίνει συγγραφέας... πλήρωσε ο γιος του. Ο πατέρας όταν γεννήθηκε το παιδί του αποφάσισε να τον ονομάσει ABCDEF GHIJK.

Θα πίστευε κανείς ότι ένας αισιόδοξος συγγραφέας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις γλωσσικές του δεξιότητες για να βρει κάτι πιο εφευρετικό, ωστόσο ο Ινδονήσιος πατέρας πίστευε ότι τα πρώτα 11 γράμματα της αλβαβήτου ήταν το πιο κατάλληλο όνομα για το παιδί του.

Αυτή η παράξενη ιστορία αποκαλύφθηκε όταν το αγόρι που είναι τώρα 12 ετών εμφανίστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο της Νότιας Σουμάτρας για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Όταν χρειάστηκε να δώσει τα στοιχεία του, στο όνομά του έγραψε ABCDEF GHIJK Zuzu, με τους υπεύθυνους του εμβολιαστικού κέντρου να νομίζουν ότι τους έκανε πλάκα. Μόλις επιβεβαίωσαν από τον πατέρα του, συνειδητοποίησαν ότι βρήκαν ένα από τα πιο περίεργα ονόματα στον πλανήτη.

Όνομα Ινδονήσιου

Τα τοπικά μέσα επικοινώνησαν με τον πατέρα του για να μάθουν λεπτομέρειες για την προέλευση του ονόματος και εκείνος τους εξήγησε ότι κάποια μέρα ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας. Μάλιστα, είχε καταλήξει σε αυτό το όνομα πολύ πριν την σύλληψη του γιου του και όταν αυτός γεννήθηκε ήταν πολύ χαρούμενος που η ιδέα του θα γινόταν πραγματικότητα.

Για λόγους συντόμευσης τον φωνάζει Adef. Ο πατέρας είχε στα σχέδιά του να δώσει αντίστοιχα ονόματα και στους άλλους δύο γιους του, αλλά τελικά επέλεξε τα Ammar και Attur. Ήταν έτοιμος να τους ονομάσει NOPQ RSTUV και XYZ αντίστοιχα, αλλά τελικά επέλεξε να μην το κάνει.