Αγανακτισμένος Άγγλος: Ευχήθηκε καρκίνο σε διαδηλωτές που εμπόδισαν τη θεραπεία του πατέρα του (vid)

Newsroom
Αγανακτισμένος Άγγλος: Ευχήθηκε καρκίνο σε διαδηλωτές που εμπόδισαν τη θεραπεία του πατέρα του (vid)
Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην Αγγλία από τις διαδηλώσεις που γίνονται καθημερινά.

Ξεφεύγουν τα πράγματα στην Αγγλία με τις διαδηλώσεις να προκαλούν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών. Ένας εξαγριωμένος οδηγός ευχήθηκε στους διαδηλωτές να πάθουν καρκίνο οι οικογένειές τους, για να κατανοήσουν τα προβλήματα που δημιουργούν στην καθημερινότητα.

Την Δευτέρα (25/10) το πρωί διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία σε όλη την πρωτεύουσα. Ωστόσο, σε πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένας άνδρας να τα βάζει με τους διαδηλωτές και να προσπαθεί να σπάσει το μπλόκο τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος άντρας ισχυρίστηκε ότι τον εμπόδισαν να μεταφέρει στο νοσοκομείο τον πατέρα του που κάνει θεραπεία για τον καρκίνο. «Ξέρετε πως είναι κάποιος να προσπαθεί να πάει να κάνει θεραπεία για τον καρκίνο και εσείς να στέκεστε εδώ; Οι άνθρωποι προσπαθούν να πάνε στο νοσοκομείο από διάφορα μέρη. Αν κάποιος από την οικογένειά σας πάθει καρκίνο ενημερώστε με για το πως θα νιώσετε», είπε στους διαδηλωτές.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που κάποιος διαμαρτύρεται ότι οι διαδηλώσεις επηρεάζουν την καθημερινότητα εμποδίζοντας αυτούς ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα να λάβουν την φροντίδα που χρειάζονται.

Λίγες μέρες πριν μια γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με διαδηλωτές, τους οποίους παρακαλούσε να την αφήσουν να περάσει για να πάει στη μητέρα της που είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Είναι στο ασθενοφόρο, πηγαίνει στο νοσοκομείο, νομίζετε ότι είμαι ηλίθια; Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, σας παρακαλώ αφήστε με να περάσω. Πως μπορείτε να λειτουργείτε τόσο εγωιστικά; Όλοι πιστεύουμε σε αυτό που κάνετε, αλλά πρέπει να πάω στη μητέρα μου», εκλιπαρούσε η γυναίκα, η οποία όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα πέρασε μέσα από το μπλόκο των διαδηλωτών.