Εργαζόμενος των Mc Donald΄s αποκαλύπτει τι πουλάει λιγότερο (vid)

Newsroom
Εργαζόμενος των Mc Donald΄s αποκαλύπτει τι πουλάει λιγότερο (vid)
Ένας υπάλληλος των Mc Donald's αποκάλυψε ποιο είδος στο μενού είναι το λιγότερο δημοφιλές.

Πολλοί θα αναρωτιούνται τι είναι εκείνο που επιλέγει να αγοράσει ο κόσμος σε μια μεγάλη αλυσίδα fast food. Υπάλληλος των Mc Donald's έρχεται με ένα βίντεο να λύσει την απορία.

Κάποιος θα περίμενε ότι μια σαλάτα θα ήταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο μη δημοφιλή πιάτα, ωστόσο ο εργαζόμενος της γνωστής αλυσίδας fast food αποκαλύπτει ότι ο κόσμος δύσκολα παραγγέλνει τσάι.

Ο Στέφεν Πατούλα που εργάζεται στα Mc Donald΄s στο Οχάιο ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει ούτε ένα άτομο να παραγγέλνει τσάι από τότε που η οικογένειά του αγόρασε το franchise κατάστημα, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

«Αγοράσαμε το κατάστημα τον Ιούλιο και δεν έχω σερβίρει ακόμα ζεστό τσάι. Για να πω την αλήθεια δεν γνώριζα καν ότι πουλούσαμε ζεστό τσάι μέχρι πριν από έναν μήνα», λέει σε βίντεο στον λογαριασμό του στο youtube.

Το περίεργο πάντως, είναι ότι σύμφωνα με τον Στέφεν το παγωμένο τσάι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα. Το βίντεο του Στέφεν από τότε που ανέβηκε στο youtube, έχει προκαλέσει αίσθηση.

Μάλιστα, ανάμεσα στα σχόλια υπήρχε και εκείνο ενός άλλου υπαλλήλου των Mc Donald΄s που ανέφερε: «Σωστά, κάποιος μου ζήτησε ζεστό τσάι τις προάλλες και έπρεπε να ρωτήσω κάποιον που ήταν στο μηχάνημα. Δεν είχα ιδέα που ήταν ή ότι είχαμε».