Λοβέρδος: «Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ» (vid)

Newsroom
Λοβέρδος: «Αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ» (vid)
Ο Ανδρέας Λοβέρδος διαμήνυσε πως θα επαναφέρει το όνομα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής και την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως αν εκλεγεί το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ.

«Η Προοδευτική κυβέρνηση για να γίνει πρέπει να έχει αριθμούς. Το ΚΚΕ και ο Βαρουφάκης την αρνιούνται. Η άρνηση έρχεται από τα αριστερά. Εγώ λέω αν έρθει ο λογαριασμός, η άρνηση θα έρθει από το ΠΑΣΟΚ. Την άλλη πλευρά, της ΝΔ, κανένας δεν την θέλει. Συντηρητική διακυβέρνηση δεν θέτει κανείς από τους 6 υποψηφίους ούτε η βάση μας ούτε η ΝΔ την θέτει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα σημείωσε πως: «Την προοδευτική διακυβέρνηση την θέτει ο Τσίπρας και την αρνείται η Αριστερά, ο Κουτσούμπας και ο Βαρουφάκης και αναρωτιέμαι ποιος την προωθεί, ποιος είναι από πίσω».

«Κατεβαίνω για να είμαι η εκλογή των πολιτών, δίνω την μάχη μου με πολιτικούς όρους, έχω απόψεις. Μπορεί κάποιοι να μην με συμπαθούν, αλλά ξέρουν όλοι ότι μιλάω με πολιτικούς όρους και για αυτό και ο Τύπος μιλάει για την πιο καθαρή υποψηφιότητα», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ Λοβέρδος είπε πως: «τρεις φορές άλλαξαν τα δεδομένα για την αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος, εγώ ζητούσα την αλλαγή. Μία λόγω της Φώφης Γεννηματά, δίπλα στην οποία είμαστε όλοι οι Έλληνες, μετά άλλαξαν από τις 3-4 υποψηφιότητες που ήρθαν και μετά άλλαξαν με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου».

«Εγώ θα έχω ένα ανοιχτό κόμμα, χωρίς μηχανισμούς. Σήμερα υπάρχουν μηχανισμοί και κάποιοι τους έχουν. Εγώ δεν θα έχω, δεν θα υπάρχουν μηχανισμοί, θα υπάρχει η γνώμη της βάσης, που με την τεχνολογία σήμερα, θα γίνεται γνωστή μέσα σε μισή ώρα», είπε ο κ. Λοβέρδος.

«Εγώ αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα προχωρήσει, εάν εκλεγεί, σε μετονομασία του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά, «θέλω ο πολίτης να αποφασίσει αν θέλει ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΚΙΔΗΣΟ, αν θέλει κάτι άλλο. Εγώ αν εκλεγώ το πρωί, το βράδυ το κόμμα θα λέγεται ΠΑΣΟΚ».