Σερβιτόρα στο Hooters αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που βγάζει από πουρμπουάρ (vid)

Newsroom
Σερβιτόρα στο Hooters αποκάλυψε το αδιανόητο ποσό που βγάζει από πουρμπουάρ (vid)
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο video που ανέβασε, τα λεφτά που βγάζει το χρόνο ξεπερνούν τον μέσο μισθό της Νότιας Καρολίνας.

Viral έχει γίνει το video μίας σερβιτόρας στις ΗΠΑ, αναφορικά τα χρήματα που βγάζει από τα πουρμπουάρ που της αφήνουν οι πελάτες κάθε μέρα που δουλεύει.

Η Kirsten Songe, όπως είναι το όνομά της, σπουδάζει ιατρική, ενώ παράλληλα εργάζεται και στο Hooters, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τα προσωπικά της έξοδα.

Μόνο που αν κρίνεις κανείς από τα όσα αποκάλυψε, αυτό το κάνει και με το παραπάνω, καθώς εκτός από τον μισθό της που είναι 2,13 δολάρια την ώρα σε μία βάρδια μπορεί να βγάλει ακόμα και τα 408 δολάρια. Μάλιστα, όπως ανέφερε την τελευταία εβδομάδα έβγαλε 1,308 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα του Indy100 που δημοσίευσε το θέμα, αναφέρει πως το χρόνο μπορεί να βγάλει 70,000 δολάρια που είναι περισσότερα από αυτά που βγάζουν οι επιθεωρητές μεταφορών, ενώ όπως αναφέρει το Ziprecruiter ο μέσος μισθό9ς στη Νότια Καρολίνα που μένει είναι 54,672 δολάρια.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί στάθηκαν στο γεγονός οτι αμείβεται με 2,13 δολάρια την ώρα, το οποίο θεωρούν οτι είναι αρκετά χαμηλό ποσό, ωστόσο αυτό είναι το ποσό που προβλέπει ο ομοσπονδιακός νόμος στην περιοχή για σερβιτόρους και όχι μόνο.

@theflathootersgirl

Drop any questions you have about working at hooters :) #hooters #thehootersway #bartender #server #tips #NightDoneRight #calendar

♬ Super Mario Sunshine - Delfino Plaza - Super Guitar Bros