Ένας 60χρονος στην Αθήνα έψαχνε δολοφόνο για την πρώην σύζυγό του μέσα από το Facebook (vid)

Newsroom
Ένας 60χρονος στην Αθήνα έψαχνε δολοφόνο για την πρώην σύζυγό του μέσα από το Facebook (vid)
Ο άνδρας είχε γίνει μέλος σε μια ομάδα για την επιμέλεια παιδιών στο Facebook, όπου και αποκάλυψε, σε συζητήσεις που είχε, το σχέδιό του για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη σε κεντρική περιοχή της Αθήνας, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ένας άνδρας έψαχνε δολοφόνο για την πρώην σύζυγό του μέσα από το Facebook.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Η αστυνομία συνέταξε πριν από μερικές ημέρες δικογραφία σε βάρος ενός 60χρονου διαζευγμένου ότι αναζητούσε στο Facebook και σε φόρουμ για χωρισμένους γονείς για θέματα επιμέλειας παιδιών, άτομο για να σκοτώσει την γυναίκα του, η οποία είναι επίσης περίπου 60 ετών. Αυτό προέκυψε μετά από μαρτυρίες συνομιλητών του, ότι τους είχε ανοίξει τέτοια συζήτηση. Υπήρξαν καταθέσεις ενός ανθρώπου 35 ετών, ότι δεχόταν τέτοιου είδους προτροπές και συζητήσεις προκειμένου να τους πείσει. Τους είπε ότι θα πουλήσει και ένα σπίτι και θα τους δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να σκοτώσουν την γυναίκα του. Για ένα θέμα επιμέλειας του 12χρονου παιδιού της αλλά και για άλλα που τους χώριζαν».

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής του group σχετικά με επιμέλεια παιδιών χωρισμένων ζευγαριών, σε ιδιωτική τους συνομιλία του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ενώ τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.