Το «My Name» έσκασε στο Netflix και είναι το αντίπαλο δέος του «Squid Game» (vid)

Newsroom
Το «My Name» έσκασε στο Netflix και είναι το αντίπαλο δέος του «Squid Game» (vid)
Η νέα σειρά του Netflix λέγεται «My Name» και απειλεί το «Squid Game».

Οι Κορεάτες έχουν μπει δυναμικά στο Netflix αφού μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το «Squid Game», ακόμα μια σειρά ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά.

Πρόκειται για το «My Name» ένα κορεάτικο θρίλερ που προστέθηκε στην δημοφιλή πλατφόρμα στις 15 Οκτωβρίου και έχει ανέβει ήδη στα charts. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το «Squid Game» να πέφτει έπειτα από αρκετές μέρες στην δεύτερη, χάνοντας την κορυφή από την τρίτη σεζόν του «You».

Αν και η ιστορία που διηγείται είναι εντελώς διαφορετική από από αυτή του «Squid Game», το «My Name» των οκτώ επεισοδίων, αποδεικνύεται αρκετά ανταγωνιστικό, με πολλή δράση, συγκινήσεις και ένταση που κρατά τους χρήστες του Netflix σε αγωνία.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix «όταν ο πατέρας μιας νεαρής γυναίκας δολοφονείται μπροστά στα μάτια της, εκείνη εγκαταλείπει τα πάντα για ενταχθεί στον εγκληματικό υπόκοσμο και διεισδύει στην αστυνομία για να βρει τον δολοφόνο».

Η σειρά έχει μέχρι στιγμής 100% βαθμολογία από το κοινό και έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές. Μάλιστα, κάποιοι την παρομοιάζουν με την κορεάτικη έκδοση του «John Wick».