Εστιατόριο στην Αυστραλία υπόσχεται εξαιρετικό φαγητό και άθλια εξυπηρέτηση: «Τολμάς να πας στον διευθυντή;»

Newsroom
Εστιατόριο στην Αυστραλία υπόσχεται εξαιρετικό φαγητό και άθλια εξυπηρέτηση: «Τολμάς να πας στον διευθυντή;»
«Θα σε περιμένουν αγενείς σερβιτόροι που σε αντάλλαγμα περιμένουν από εσένα να κάνεις πολλά παράπονα, γιατί κυριολεκτικά... δεν μας ενδιαφέρει» αναφέρει ο ιστότοπος της επιχείρησης.

Κάθισαν κάτω και συσκέφθηκαν… «Πως θα κάνουμε τη διαφορά; Τι διαφορετικό μπορούμε να προσφέρουμε;» και τότε ακούστηκε (προφανώς) το i got it. Θα ανοίξουμε ένα εστιατόριο με εξαιρετικό φαγητό, αλλά αγενές προσωπικό, προκαλώντας τους πελάτες να «πάνε στον διευθυντή... Αν τολμάνε». Το Karen's Diner είναι μια νέα εμπειρία εστιατορίου στο Σίδνεϊ και μάλιστα θα ανοίξει επίσης στη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν.

2

Να εξηγήσουμε κάτι πριν συνεχίσουμε: Τον όρο Karen, τον χρησιμοποιούν συχνά στην αργκό για τη γυναίκα που παραπονιέται για κάτι. Οι πελάτες στο Karen's Diner λοιπόν κάνουν παράπονά τους, ενώ στην ιστοσελίδα τους γίνεται ο κακός χαμός.

Εκεί η διεύθυνση αναφέρει πως «στο Karen's θα έχετε ένα διαδραστικό δείπνο και μια παράλογα διασκεδαστική εμπειρία.

Θα σε χαιρετήσουν και θα σε περιμένουν αγενείς σερβιτόροι που σε αντάλλαγμα περιμένουν από εσένα να του δώσεις… Karen, δηλαδή παράπονα. Πολλά παράπονα! Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να παραπονεθείτε γιατί κυριολεκτικά... δεν μας ενδιαφέρει.

2

Το προσωπικό μας είναι αγενές, οι τρόποι μας είναι ανύπαρκτοι και είμαστε το ιδανικό μέρος για να βρει η κάθε «Karen» θυμό και απογοήτευση.
Έλα και ζήτα τον διευθυντή. Αν τολμάς».

Το Karen's Diner μάλιστα επιφυλάσσει και μια έκπληξη: «Αν το όνομά σου είναι πραγματικά Κάρεν, θα σου δώσουμε δωρεάν ποτά. Απλά φέρε την ταυτότητα σου».