O οδηγός που έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην Κινέτα: «Έμεινα εγκλωβισμένος πέντε ώρες, φώναζα βοήθεια δεν άκουγε κανείς» (vid)

Newsroom
O οδηγός που έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην Κινέτα: «Έμεινα εγκλωβισμένος πέντε ώρες, φώναζα βοήθεια δεν άκουγε κανείς» (vid)
Περιγράφει όσα έζησε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του από ύψος 12 μέτρων μέσα στο ρέμα στο γεφύρι της Πίκας στην Κινέτα.

Για πέντε ώρες έμεινε εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην Κινέτα. Παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια, δεν τον άκουγε κάνεις.

«Φώναζα "Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια". Δεν μπορούσα να ανοίξω τις πόρτες!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός του οχήματος στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Έφυγε το αυτοκίνητο 12 μέτρα κάτω και γύρισε ανάποδα. Εγώ ήμουν από την πλευρά του οδηγού. Φορούσα ζώνη και στακάρισα (κόλλησα) εκεί και δεν μπορούσα να βγάλω τη ζώνη. Έμεινα μέσα από τις 03:30 μέχρι τις 08:30 η ώρα. Να φωνάζω. Δεν μπορούσα να βγω από τις πόρτες, έβγαλα τη ζώνη και ίδρωνα, την τράβηξα και δεν μπορούσα να φύγω από εκεί, να πάω στις πόρτες να τις ανοίξω», τόνισε.

Μετά από πέντε ώρες περαστικοί άκουσαν τον 70χρονο να καλεί σε βοήθεια και κατέβηκαν στο ρέμα για να τον απεγκλωβίσουν.

«Και τελικά 08:30 το πρωί, φώναζα "Βοήθεια, βοήθεια!", με άκουσαν εκεί πέρα δύο γείτονες, πέρναγαν με τα ποδήλατα και ήρθανε, ανοίξανε τις πόρτες, με πιάσανε από τους ώμους και με έβγαλαν έξω» συμπλήρωσε.

«Πολλές οι ώρες, απελπίστηκα. Ευτυχώς δεν έβρεχε ήταν καλή η ημέρα. Έτσι και έβρεχε, θα πνιγόμουν. Δεν μπορούσα να βγω έξω. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο, μονάχα να γλιτώσω. Και γλίτωσα εκ θαύματος» σημείωσε ο οδηγός.

«Εκεί έχει πέσει η γέφυρα και εκεί έχουν πέσει άλλα 7, 8 με το σημερινό το δικό μου. Έπεσε ένα με 5 άτομα και δεν έπαθαν τίποτα», πρόσθεσε.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.