Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην Κινέτα, η γέφυρα είναι κατεστραμμένη από το 2019 (vid)

Newsroom
Αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 12 μέτρων στην Κινέτα, η γέφυρα είναι κατεστραμμένη από το 2019 (vid)
Είναι το έκτο κατά σειρά ΙΧ αυτοκίνητο που πέφτει στο σημείο καθώς η γέφυρα είναι κατεστραμμένη από το 2019.

Τύχη «βουνό» είχε οδηγός αυτοκινήτου όταν το όχημά του, έπεσε σε ρέμα από ύψος 12 μέτρων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη παρόμοιο ατύχημα στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv.gr το τροχαίο συνέβη πρωί της Δευτέρας 18/10 στην παλαιά Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στο 57ο χλμ στην Κινέττα, όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε μέσα σε ρέμα από ύψος 12 μέτρων, που βρίσκεται στο γεφύρι της Πίκας.

Ατύχημα στην Κινέττα

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής με 16 άνδρες, καθώς και όχημα της πυροσβεστικής Κορίνθου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Τροχαίας Μεγάρων, που απεγκλώβισαν τον οδηγό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου ελαφρά τραυματισμένος.

Ατύχημα στην Κινέττα

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η γέφυρα στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, είναι κατεστραμμένη από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2019 και από τότε δεν έχει φτιαχτεί η ζημιά.

Τον θόρυβο από την πτώση του αυτοκινήτου, άκουσαν οι κάτοικοι της περιοχής και ειδοποίησαν τις Αρχές. Τον τελευταίο μήνα μόνο συνέβησαν άλλα δυο τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει επαρκής σήμανση και οι οδηγοί που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην περιοχή κινδυνεύουν να έχουν κάποιο ατύχημα.