Χανιά: Τέσσερα άτομα πυροβολούσαν άσκοπα τα ξημερώματα, ο ένας είναι αστυνομικός

Newsroom
Χανιά: Τέσσερα άτομα πυροβολούσαν άσκοπα τα ξημερώματα, ο ένας είναι αστυνομικός
Ο αστυνομικός, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/10) στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τέσσερα άτομα πυροβολούσαν άσκοπα. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Βλητέ (πριν τη Σούδα), όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία από γείτονες, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί προέρχονταν από ένα σταθμευμένο ΙΧ, στο οποίο βρίσκονταν τέσσερα νεαρά άτομα, ηλικίας 33, 29, 28 και 24 ετών.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ήταν αστυνομικός (ειδικός φρουρός), ο οποίος υπηρετεί στην Αττική.

Όπως αναφέρει το Δελτίο τύπου της αστυνομίας, ο ένας από την παρέα εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία, στην κατοχή του αστυνομικού (που ήταν στην παρέα) και στον χώρο πλησίον του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τον γεμιστήρα του, φυσίγγια, κάλυκες και μικροποσότητα κάνναβης.

Το κατασχεθέν όπλο, μετά των φυσιγγίων και καλύκων, θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον ο αστυνομικός, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.