Πετράκος σε κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» (vid)

Newsroom
Πετράκος σε κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» (vid)
Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσα ακούστηκαν στα ΜΜΕ, με αιχμηρό τρόπο.

Την απάντησή του στα ΜΜΕ έδωσε με αιχμηρό τρόπο ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τα όσα ακούστηκαν για αλλαγή στάσης του, στο θέμα του διαχωρισμού των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στα νυχτερινά κέντρα.

Ο τραγουδιστής τα είχε βάλει με τον Πάνο Κιάμο κατηγορώντας τον, ότι διαχωρίζει τους πολίτες σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, τα ΜΜΕ κατηγόρησαν τον Πετράκο ότι τώρα άλλαξε στάση, καθώς θα εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί για εμβολιασμένους.

Η απάντηση του Πετράκου απέναντι στα κανάλια ήταν σκληρή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δική του, αλλά της κυβέρνησης.

«Μετά από λίγες μέρες βγήκε απόφαση που έλεγε ότι όλα τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και εστίασης στον εσωτερικό τους χώρο, θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Αν θέλεις βάζεις λουκέτο στο μαγαζί σου στο οποίο δουλεύουν 50 οικογένειες και λες κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα έτοιμα. Εμείς δεν έχουμε έτοιμα. Όσα λεφτά έχουμε χωράνε στις τσέπες μας και τα μετράμε για να περάσουν οι μέρες.

Δεν έχω λοιπόν επιλογή. Μην ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος λέει, θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από μένα, να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μην συντηρήσω την οικογένειά μου; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου ζητάτε...», ανέφερε χαρακτηριστικά.