Ξέσπασμα Καινούργιου: «Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι μου» (vid)

Newsroom
Ξέσπασμα Καινούργιου: «Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι μου» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα ανήρτησε η Super Kiki, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην εμμονική επίθεση που δέχεται από δημοσιογράφο, στον οποίο μάλιστα έχει κάνει και εξώδικο.

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ανάρτηση της Super Κική η οποία έκανε λόγο για παραποίηση των λεγόμενών όσον αφορά την περίοδο που ήταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ανάρτηση της Super Κικής στα social media, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε μια αποκάλυψη αναφέροντας πως φοβάται να φύγει μόνη της από το σπίτι της, εξαιτίας εμμονής ενός δημοσιογράφου.

«Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι»

«Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις. Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει για ένα μεροκάματο» ανέφερε αρχικά για την Super Κική.

«Ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, απλά σχολιάσαμε αυτό το οποίο τοποθετήθηκες. Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Βασικά δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο.

Έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα. Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να με πειράξει και σωματικά.

Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η εμμονή».