Θηλυκή «Σαμψών» στην Αγγλία σέρνει βαν με τα μαλλιά της (vid)

Newsroom
Θηλυκή «Σαμψών» στην Αγγλία σέρνει βαν με τα μαλλιά της (vid)
Γυναίκα έσυρε με τα μαλλιά της ένα βαν στο κέντρο του Λονδίνου, με τους περαστικούς να μένουν άφωνοι.

Μια μοναδική παράσταση, που παραπέμπει στη βιβλική μορφή του Σαμψών έστησε μια γυναίκα στο Λονδίνο. Η Αναστασία Σαβίκα με καταγωγή από την Πολωνία μετακίνησε ένα βαν χρησιμοποιώντας την δύναμη της κοτσίδας της.

Το τελευταίο διάστημα η έλλειψη καυσίμων στην Αγγλία που έχει δημιουργήσει τεράστιες ουρές στα βενζινάδικα, έχει προκαλέσει το άγχος των πολιτών ότι ίσως να χρειαστεί να ρυμουλκήσουν τα οχήματά τους.

Κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί την Αναστασία, η οποία έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί τα μαλλιά της ως σχοινί ρυμούλκησης. Η 34χρονη έδεσε την πλεξούδα της σε ένα ειδικό σχοινί που είχε δεθεί σε ένα βαν και κατάφερε να το μετακινήσει.

Όταν ανακάλυψε την δύναμη των μαλλιών της παράτησε τις σπουδές της στη βιοχημεία και εντάχθηκε σε τσίρκο, όπου δίνει μοναδικές παραστάσεις με την ικανότητα που κατέχει. «Το τράβηγμα του βαν με τα μαλλιά μου φαινόταν τρομακτικό, αλλά η παράσταση έπρεπε να ολοκληρωθεί», ανέφερε.

Η Αναστασία χρησιμοποιεί δύο μπουκάλια κοντίσιονερ την ημέρα για να διατηρεί σε άριστη κατάσταση τα μαλλιά της, τα οποία τα έχει ασφαλίσει για ένα εκατομμύριο λίρες. «Χρησιμοποιώ πολλά μαλακτικά και βιταμίνες μαλλιών. Το να βάζεις τόση δύναμη με τα μαλλιά σου είπε επώδυνο μερικές φορές. Αλλά και ταυτόχρονα συναρπαστικό», συμπλήρωσε.