Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της Καρολάιν (vid)

Newsroom
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της Καρολάιν (vid)
Μετανιωμένος φέρεται να δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών συντάραξε το πανελλήνιο. Ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς, ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πλέον δηλώνει μετανιωμένος.

Υποψίες εγείρει η στάση του 33χρονου πιλότου, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται εάν το έχει μετανιώσει ειλικρινά ή εάν θέλει να κερδίσει ελαφρυντικό, σημειώνει το Mega.

«Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ένας κατηγορούμενος στη φυλακή, ακόμα και ένας στυγερός δολοφόνος, γιατί εδώ έχουμε αφαίρεση ζωής, μη νομίζετε ότι πραγματικά μετανοεί για ότι είχε κάνει. Στη πλειοψηφία τουλάχιστον στη δική μου εμπειρία, εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι μία ηπιότερη ποινική μεταχείριση. Ο κατηγορούμενος προσπαθεί να πετύχει την αναγνώρισε ελαφρυντικού, αυτά είναι λεκτικές μετάνοιες», είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η απόφαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα έχει ως γνώμονα το παιδί, ενώ ο νόμος προβλέπει την επικοινωνία πατέρα και παιδιού, ακόμα και αν είναι δολοφόνος.