Κακοκαιρία «Αθηνά»: Προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια, oδηγός παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Βόλο (vid)

Newsroom
Κακοκαιρία «Αθηνά»: Προβλήματα στην Βόρεια Εύβοια, oδηγός παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Βόλο (vid)
Τα ορμητικά νερά της βροχής στον Βόλο παρέσυραν το όχημα, το οποίο σχεδόν βυθίστηκε, με τον οδηγό να καλεί σε βοήθεια.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σαρώνει την χώρα και έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη Βόρεια Εύβοια.

Συγκεκριμένα σε περιοχές του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες ενώ στην παραλία της Αγίας Άννας η στάθμη του νερού είναι οριακά πριν να πλημμυρίσουν σπίτια, σύμφωνα με το evima.gr.

Την ίδια ώρα η παραλία στο Λουτρό εξαφανίστηκε με τα φερτά υλικά που κατέβασε ρο νερό να έχουν γεμίσει την περιοχή.

Κακοκαιρία Εύβοια

Ωστόσο μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας, ιδιαίτερα σε σημεία όπου έχουν σημειωθεί καταπτώσεις βράχων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Κακοκαιρία Εύβοια

Οδηγός παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Βόλο

Ένας άνδρας παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην προσπάθειά του να περάσει τον χείμαρρο Ξηριά, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Τα ορμητικά νερά της βροχής παρέσυραν το όχημα, το οποίο σχεδόν βυθίστηκε, με τον οδηγό να καλεί σε βοήθεια. Άνδρες της Τροχαίας έφτασαν στο σημείο, και ο οδηγός σώθηκε από θαύμα, εγκαταλείποντας το όχημα από το παράθυρο.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχε εκσκαφέας του Δήμου Βόλου, ο οποίος ανέλαβε να ανασύρει το όχημα. Ο δρόμος στο σημείο αποκλείστηκε, καθώς η επικινδυνότητα είναι μεγάλη.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα φαινόμενα μέχρι την Τρίτη θα είναι κατά τόπους έντονα, με ισχυρά μπουρίνια και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις. Για το λόγο αυτό η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή των πολιτών, ενώ η η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.