Καινούργιου και Παππάς έληξαν την κόντρα τους: «Έλεγα μην τον δω μπροστά μου» (vid)

Newsroom
Καινούργιου και Παππάς έληξαν την κόντρα τους: «Έλεγα μην τον δω μπροστά μου» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε στον Αλέξη Παππά πως η συμπεριφορά που έβλεπε όσο εκείνος ήταν στο Survivor δεν της άρεσε, ωστόσο η όποια κόντρα τους έλαβε τέλος.

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και έληξαν την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, όσο εκείνος ήταν στο Survivor.

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «έχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε είδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! "Μην τον δω μπροστά μου", "μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο". Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

«Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου» της είπε ο Αλέξης Παππάς.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κ.Κ.: Πέρα από την πλάκα, να σου πω ποια είναι η αλήθεια. Είναι η δουλειά μου αυτή και ο κόσμος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Δηλαδή αν βλέπεις ένα πρόσωπο που δείχνει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε ένα ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, εννοείται πως μπορεί να σε ενοχλήσουν κάποια πράγματα. Και μένα εκεί με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα. Από κει και πέρα, όμως, όταν σε είδα έξω σου μίλησα πάρα πολύ ευγενικά. Κάναμε μια κουβέντα.

Α.Π.: Ποια είναι η άποψη σου τώρα; Με βάση αυτό που βλέπεις τώρα.

Κ.Κ.: Τώρα βλέπω έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο, ένα τελείως διαφορετικό παιδί αλλά θα σου πω ότι δεν ήρθα εγώ για να μου κάνεις συνέντευξη εσύ.