Πρωταγωνιστής του Squid Game προειδοποιεί: «Το παιχνίδι του καλαμαριού μπορεί να γίνει πραγματικότητα» (vid)

Newsroom
Πρωταγωνιστής του Squid Game προειδοποιεί: «Το παιχνίδι του καλαμαριού μπορεί να γίνει πραγματικότητα» (vid)
Ο Wi Ha-joon φοβάται πως λόγω των οικονομικών ανισοτήτων στην κοινωνία, δεν αποκλείεται να δούμε «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» να γίνεται πραγματικότητα.

Θα ρίσκαρες την ζωή σου συμμετέχοντας σε ένα παιδικό παιχνίδι, προκειμένου να σβήσεις τα χρέη σου και να κερδίσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό; Αυτό είναι το concept του Squid Game που σαρώνει στο Netflix αυτή την περίοδο, όμως δεν αποκλείεται να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα στο μέλλον.

Αυτό ουσιαστικά φοβάται ένας από τους πρωταγωνιστές του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Sun. Ο λόγος για τον αστυνομικό της σειράς που μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις που διεξάγονται τα παιχνίδια ζωής και θανάτου, προκειμένου να βρει τον αδελφό του.

ΕΡΓΑΤΕΣ

«Αν ο ακραίος ανταγωνισμός και το οικονομικό χάσμα στην κοινωνία συνεχιστεί, τότε νομίζω οτι μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε διάφορους βαθμούς. Ελπίζω όμως τελικά να μην συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να συμβεί», είπε σχετικά.

«Είναι μία συναρπαστική σειρά, μια κοινωνική σάτιρα για τις ταξικές συγκρούσεις, το χάσμα του πλούτου και το βάθος της ανθρώπινης φύσης που οδηγεί σε ένα είδος επιβίωσης και αναγκάζει τους χαρακτήρες να λάβουν μέρος σε έναν αδίστακτο διαγωνισμό για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο για την ζωή τους», είπε και συμπλήρωσε: «Αποτυπώνει την απληστία και την αληθινή φύση διάφορων ανθρώπων που βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι για να κάνουν επιλογές, αλλά παρουσιάζει επίσης συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες που έχουν απήχηση στους θεατές».

squidgames

Μάλιστα, ο Wi Ha-joon βλέπει και την άλλη πλευρά των θετικών κριτικών που έχει αποσπάσει το Squid Games. «Λυπάμαι που βλέπω τέτοιες θετικές αντιδράσεις, γιατί να αντικατοπτρίζουν το πόσο δύσκολη και έντονη είναι η ζωή μας σήμερα», τόνισε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως είδε 2η και 3 φορά όλα τα σειρά, ανακαλύπτοντας πράγματα που δεν είχε δει την πρώτη φορά.