Γιάννης Μποσταντζόγλου για την παρενόχληση που βίωσε η σύντροφός του: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές» (vid)

Newsroom
Γιάννης Μποσταντζόγλου για την παρενόχληση που βίωσε η σύντροφός του: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές» (vid)
Χειμαρρώδης για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε σε περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε η σύντροφός του και στην αντίδρασή του.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία που βίωσε η Δήμητρα Παπαδήμα καθώς και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό περιστατικό. «Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας».