Ο Μπογδάνος μετά το ροντέο στην βουλή ρώτησε τον Δένδια: «Για εμένα τα είπες αυτά;» (vid)

Newsroom
Ο Μπογδάνος μετά το ροντέο στην βουλή ρώτησε τον Δένδια: «Για εμένα τα είπες αυτά;» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να μην είχε καταλάβει οτι το ξέσπασμα του Νίκου Δένδια ήταν για εκείνον.

Ένα απίστευτο περιστατικό που έγινε στο περιθώριο της χθεσινής έντασης μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του τελευταίου, έφερε στην δημοσιότητα το Open.

Όπως μετέφερε λοιπόν ο Γιάννης Σαραντάκος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάς» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καταλάβει οτι το ξέσπασμα του Υπουργού Εξωτερικών απευθυνόταν αποκλειστικά σε αυτόν.

Κάτι που προκαλεί εντύπωση αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά τον κ. Δένδια, καθώς το βλέμμα του δεν στρέφεται καθόλου στα έδρα της αντιπολίτευσης, αλλά είναι αποκλειστικά «καρφωμένο» στο μέρος που κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, μετά το τέλος της συνεδρίασης και προφανώς την ώρα που γραφόταν η ανακοίνωση για την διαγραφή του από το κόμμα, ο κ. Μπογδάνος πήγε και βρήκε τον κ. Δένδια και τον ρώτησε: «Υπουργέ για εμένα τα είπες αυτά; Γιατί τα είπες», με τον Υπουργό να του απαντά στον ενικό: «Αυτά που είπες είναι απαράδεκτα» και έφυγε για να πάει στο γραφείο του.

Μάλιστα άνθρωποι που ήταν παρόντες ανέφεραν πως το τετ-α-τετ τους δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα, με τον κ. Δένδια να είναι φανερά εκνευρισμένος και να μην θέλει να μιλήσει μαζί του.