Μία γυναίκα στις ΗΠΑ μοιράστηκε την τρομακτική εμπειρία που έζησε με οδηγό ταξί και χτυπάει... καμπανάκι (vid)

Newsroom
Μία γυναίκα στις ΗΠΑ μοιράστηκε την τρομακτική εμπειρία που έζησε με οδηγό ταξί και χτυπάει... καμπανάκι (vid)
Ένα βίντεο με την τρομακτική εμπειρία που βίωσε σε ταξί μοιράστηκε στο διαδίκτυο μια γυναίκα.

Συγκλονίζει η αφήγηση της Ντέιζι Σόλομον στο TikTok, η οποία περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία που είχε με έναν οδηγό ταξί. Μάλιστα, ανέβασε το βίντεο με την εμπειρία της προκειμένου να προειδοποιήσει τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί όταν μιλούν με οδηγούς ταξί.

Η Ντέιζι κατευθυνόταν στο σπίτι της με ένα ταξί, ωστόσο βίωσε τον τρόμο όταν κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός της έκανε διάφορες «περίεργες» ερωτήσεις. Μάλιστα, όταν εκείνη βγήκε από το όχημα, ο ταξιτζής δεν έφευγε, επιμένοντας να την πάει να δει το σπίτι του.

«Συνήθως δεν είμαι έτσι, αλλά είχα μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία με έναν οδηγό ταξί και δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει», είπε η γυναίκα κλαίγοντας και σε φανερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο βίντεο που μοιράστηκε.

Γυναίκα κλαίει

«Ήμουν σε ένα ταξί και πήγαινα σπίτι μου όταν ο οδηγός με ρώτησε από που είμαι. Το θεώρησα πολύ συνηθισμένο και του απάντησα. Στη συνέχεια με ρώτησε αν μένω από εκεί που με πήρε ή αν πηγαίνω σπίτι. Του είπα ότι επιστρέφω στο σπίτι μου και τότε συνειδητοποίησα ότι πλέον γνωρίζει την περιοχή που ζω», ανέφερε η Ντέιζι λέγοντας στους ακόλουθούς της ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Και συνέχισε: «Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι απλώς ευγενικός διότι οι περισσότεροι οδηγοί ταξί θέλουν να έχουν μια ευχάριστη κουβέντα. Άρχισα να πανικοβάλλομαι όταν μου είπε ότι είχε ένα σπίτι εκεί κοντά που το νοίκιαζε και μου πρότεινε να με πάει να το δω αν ήθελα. Του είπα ότι με περίμενε ο φίλος μου και πως πρέπει να επιστρέψω. Τότε μου ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου, αλλά εγώ του είπα να μου δώσει καλύτερος εκείνος τον δικό του.

Αφού πήρα τον αριθμό του έμεινα σιωπηλή, όμως λίγο αργότερα μου είπε ότι περίμενε να του κάνω κλήση για να έχει τον δικό μου. Του είπα ότι θα τον καλούσα αργότερα και στη συνέχεια βγήκα από το ταξί και πήγα προς το μέρος μιας γυναίκας από την οποία της ζήτησα να προσποιηθεί ότι μιλάμε. Τότε αυτός έφυγε αλλά πήγε λίγο πιο κάτω».

Η Ντέιζι είπε στη γυναίκα να μείνει μαζί της μέχρι να φύγει ο ταξιτζής. «Μου είπε ότι παρέμενε στο ίδιο σημείο και με κοιτούσε επίμονα, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω να κοιτάξω. Τελικά λίγο αργότερα έφυγε. Σας παρακαλώ να προσέχετε εκεί έξω».

@babyblossomxox

##protectwomen ##sabinanessa ##saraheverard ##misogyny ##patriarchy ##womensrights ##feministtiktok

♬ original sound - Daisy 🌼✨💛