Απίθανη Καραβάτου: «Παντρεύτηκα στο όνειρό μου τον Μητσοτάκη, το πρόβλημα τότε ήταν που θα ήμουν δίγαμη» (vid)

Newsroom
Απίθανη Καραβάτου: «Παντρεύτηκα στο όνειρό μου τον Μητσοτάκη, το πρόβλημα τότε ήταν που θα ήμουν δίγαμη» (vid)
Η Κατερίνα Καραβάτου είδε στον ύπνο της πως παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Μαρία Ηλιάκη με έκπληξη της είπε: «Καλέ, τον πρωθυπουργό;».

Στο όνειρό μας πολλά βλέπουμε και συνήθως λένε πως έτσι λειτουργεί το υποσυνείδητο, οπότε αυτό που είδε η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να το ψάξει σε ονειροκρίτη.

Με αφορμή το όνειρο της Κατερίνας Καινούριου η οποία είπε πως βλέπει συχνά να παντρεύεται κάποιον άλλον και όχι τον σύντροφό της Φίλιππο, η Κατερίνα Καραβάτου, είπε πως «το έχω πάθει επίσης, αλλά με πολιτικό. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Αισθανόμουν παράξενα. Το πρόβλημά μου σε εκείνη την φάση ήταν ότι θα ήμουν δίγαμη. Θα το πω… Όχι, δεν μπορώ να το πω».

Το πάνελ και δη η Μαρία Ηλιάκη την πίεσαν να αποκαλύψει το όνομα κάνοντας ερωτήσεις στο στυλ του παιχνιδιού «μάντεψε ποιος», με την Καραβάτου να λέει: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε συντοπίτες».

Η Ηλιάκη προχώρησε στο συμπέρασμα «άρα τελειώνει σε «άκης», μήπως είναι πρόεδρος κόμματος;» και μετά από λίγο με έκπληξη, της είπε: «Καλέ με τον πρωθυπουργό;». Η Κατερίνα Καραβάτου, πιάνοντας ένα χαρτί και κάνοντας αέρα στο πρόσωπό της, απάντησε; «Να σου πω, δεν το ήθελα να γίνει συνέβη στο όνειρό μου».