Φασιστική επίθεση σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο (vids)

Newsroom
Φασιστική επίθεση σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ στο Νέο Ηράκλειο (vids)
Μια ομάδα με κράνη επιτέθηκε σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ σε εκδήλωση στο Νέο Ηράκλειο για την επέτειο του ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Νέο Ηράκλειο όταν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ΚΕΕΡΦΑ, μια ομάδα επιτέθηκε στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος. Όπως φαίνεται από τα δύο βίντεο που δημοσίευσαν στη σελίδα τους μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, ομάδα ατόμων που φορούν κράνη επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα, όπως ακούγεται από τα βίντεο επιτέθηκαν και σε γυναίκα.

Στις αναρτήσεις που ανέβηκαν στα social media σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε με την «ανοχή της αστυνομίας» που βρισκόταν στο σημείο. Η εκδήλωση που έχει διοργανωθεί από την ΚΕΕΡΦΑ είναι για την επέτειο του ενός έτους από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και είναι προγραμματισμένο να μιλήσουν δημοτική σύμβουλοι από τους γύρω Δήμους και πολίτες ενώ θα ακολουθήσει και συναυλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την επίθεση της ομάδας των 10-15 ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά υπήρξαν τραυματισμοί, δίχως ωστόσο να χρειαστεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές ή συλλήψεις.