Καταπέλτης η εισαγγελέας κατά του γυναικοκτόνου: «Θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν»

Newsroom
Καταπέλτης η εισαγγελέας κατά του γυναικοκτόνου: «Θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν»
Την Πέμπτη θα ληφθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν, Λυδίας, μετά το δράμα που παίχτηκε στα Γλυκά Νερά.

Η εισαγγελέας στη γραπτή αίτησή της προς το δικαστήριο που θα εξετάσει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου το θέμα της επιμέλειας του παιδιού της αδικοχαμένης Καρολάιν, Λυδίας, στην ουσία παίρνει θέση εναρμονισμένη με την κοινή Γνώμη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μεταχειριζόμενος ακόμα και ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, ωσαύτως, θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας»...

Στην αίτηση αυτή που δημοσιεύει η εφημερίδα Real News, χαρακτηρίζει τον πιλότο ως άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή. «Ο ήδη κατηγορούμενος Αναγνωστόπουλος Χαράλαμπος, πατέρας της ανήλικης, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που του επιβάλλει το λειτούργημά του ως γονέα…» και συνεχίζει:

«Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του».

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι η απόφαση του δικαστηρίου είναι τυπική διαδικασία. Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου, έχουν γνωστοποιήσει πως δε θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού που ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο. Ανεξάρτητα απ' αυτό αναρωτιέται εύλογα κανείς, ότι αν κέρδιζε την επιμέλεια (που προφανώς η αίτηση έχει και την έννοια του να παίρνει άδειες απ τη φυλακή), πως άραγε θα παραλάμβανε το παιδί απ' τους γονείς της Καρολάιν μετά απ' όσα έκανε...

Τέλος, στην Κίνα θα σταλεί η κάρτα της κάμερας ασφαλείας για να ελεγχθεί από την εταιρία κατασκευής το πότε αφαιρέθηκε από το σπίτι και αν αυτό συνέβη πριν ή μετά το φονικό.