Δικηγόρος της Ιωάννας: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου στο δικαστήριο» (vid)

Newsroom
Δικηγόρος της Ιωάννας: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου στο δικαστήριο» (vid)
Τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου με τον οποίο είχε εμμονή η δράστιδα με το βιτριόλι θα ζητήσει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Όλο και περισσότερες είναι οι μαρτυρίες για το ενδεχόμενο δεύτερης επίθεσης εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο την ώρα που παραμένει άφαντος ο 40χρονος με τον οποίο είχε εμμονή η 36χρονη και φέρεται να είναι το «Μήλον της Έριδος».

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του».

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παρόν και στις δυο συνεδριάσεις.

Ένας 36χρονος άνδρας, φίλος της δράστιδος και μια νεαρή γυναίκα, επιστήθια φίλη της, φέρονται να είναι τα πρόσωπα εκείνα που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 36χρόνου, γνώριζαν τις κινήσεις της κατηγορουμένης μήνες πριν από την επίθεση με βιτριόλι.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε στον ΑΝΤ1 λέγοντας χαρακτηριστικά. «Υπάρχουν δύο πρόσωπα, που από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι γνώριζαν πράγματα για αυτό που θα έκανε η κατηγορούμενη, γι’ αυτό είναι μονόδρομος το δικαστήριο να τους καλέσει στην διαδικασία και αν προκύψει το παραμικρό, ο Εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει νέα ποινική δίωξη».